Известие

Collapse
No announcement yet.

турбина на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• турбина на 146

колеги някои може ли да ми прати снимка на турбото на 146 JTD. Интересувам се каде се намира.

пред радиатора
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
      пред радиатора
      Пред кой по-точно?
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ето
        Last edited by CHIKI; d.m.y г., 11:03.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

А маркуча които излиза от турбината и стига под колата дали има филтар. На моита отдоло има нешто като кутия която е счупена.

Comment

Тази 'кутия' е ПРЕДИ турбината Щом е счупена, тярбва да я смениш, че да не бърка компютъра с въздухоподаването
            Last edited by trustworthy; d.m.y г., 19:10.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Предполагам че в кутията има филтър и без него турбината се пълни с боклуци и неможе да вкарва въздух добре и затова не ми върви колата????

Comment

Първоначално публикувано от pene Покажи съобщение
                Предполагам че в кутията има филтър и без него турбината се пълни с боклуци и неможе да вкарва въздух добре и затова не ми върви колата????
                наскоро имаше същата тема. Нямаш запушен филтър вътре. Няма никакъв филтър там. Заради това, че е счупена кутията, смучи ти въздух, който не го отчита дебитомерът и така се лъже компютърът - мисли, че постъпва по-малко въздух от реалното количество, не пръска много нафта и колата ти не върви
                ПОтърси си тая пластмасария. 2-ра ръка ще е по-изгодно. Дано намериш лесно
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

на мен ми е запушено там ,неква капачка е сложена "Agip" преди мен некой е правил това
                  Last edited by CHIKI; d.m.y г., 07:19.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Сменяй я бързо или поне я запуши, че в момента ти смуче и много боклуци, които влизат в турбинката и може да я прецакат!

Comment

Първоначално публикувано от pene Покажи съобщение
                      Ако си от София и не можеш да си намериш такава кутия ще те пратя на едно място където правят чудеса от строшени пластмаси

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
                      X